Sean Parker doneert 24 miljoen dollar aan nieuw research allergiecentrum

Sean Parker zijn doel is het laten ontwikkelen van 1 kuur oftewel in een enkele behandeling om Allergieën o.a. Pinda’s etc. in 5 tot 10 jaar te kunnen behandelen. Dr.Kari Nadeau 1 van de top Specialisten in het land zal dit onderzoek gaan leiden Dr.Kari Nadeau vindt zelf de manier waarop er nu door sommige artsen getest wordt door middel van het geven van minimale sporen een “ZEER RISKANTE METHODE”. Ook blijkt deze methode nog steeds NIET bij iedereen te werken! Dr. Kari Nadeau zegt dat het op dit moment een trieste toestand is hoe er momenteel getest wordt….

Wat ze wel weten is dat alles verband houdt met het immuunsysteem.Ze bespraken zijn hooikoorts en zijn ernstigere voedselallergieën. “Het is eigenlijk allemaal hetzelfde”, zegt hij. “Het precieze immunologische proces waarbij desensibilisatie optreedt wordt niet goed begrepen. Met dit onderzoek kunnen we de zwarte doos openen. ”

Onderstaande link is een uitgebreider verhaal (engelstalig) over Sean Parker die pas geleden enorm veel geld doneerde aan een nieuw research allergie centrum. Mede doordat hij zelf allergisch is voor Pinda’s, Noten en Schaaldieren en hij hierdoor 14x in het ziekenhuis kwam te liggen, waaronder aantal keren bijna fataal voor hem werden.

Verhaal verder te lezen in het Engelstalig via:
http://techcrunch.com/2014/12/17/sean-parker-pledges-24-million-toward-a-stanford-allergy-research-center-in-his-name/?ncid=rss