Spibelt voor de EpiPennen

We kochten vorig jaar deze enorm handige kleine Spibelt heupriem. Het verbaasde ons dat er zelfs 2 EpiPennen in zo’n mini klein en rekbaar heuptasje paste……….

We dragen deze heupriem met de EpiPennen erin als we een fietstocht gaan maken, een wandeling, maar ook met rennen zit het enorm stabiel en stevig, en blijven de Epipennen goed zitten. Als ik alleen ga rennen is het ook erg handig voor mijn mobiel en sleutelbos, dus heb je geen last van rammelende spullen, wat we normaal wel meemaakte met de bredere heuptas, die wie hiervoor gebruikte. Juist door de stevigheid van de elastische rekbare band blijft alles wonderbaarlijk goed op zijn plek zitten. Ook als je op reis gaat en je met al je koffers loopt te zeulen, is het enorm handig dit heuptasje veilig met je paspoort, geld en tickets onder je kleding te dragen. Dankzij het kleine formaat en de compactheid zit het erg comfortabel, en merk je niet eens dat je iets om je middel draagt.

spibel1

Ook met uitgaan als je alleen je geld/mobiel en sleutels wilt meenemen, past dit ontzettend goed & veilig onder je kleding. Hier thuis wordt deze multifunctionele heupriem dus niet alleen voor de EpiPennen gebruikt, maar ook voor individueel gebruik in het gezin.

spibel3

 

Naderhand lazen we op de website van Spibelt dat er ook een XL versie van dit heuptasje is, gezien wijzelf de standaard uitvoering hebben, zou de XL versie nog iets ruimer en beter voor de EpiPennen zijn.

Mocht je de XL versie willen kopen, laat ons dan jouw ervaring met dit tasje horen, want dan kunnen we dit weer vergelijken met de standaard versie die wij hier thuis hebben! Onze uitvoering is vrij strak, dus je moet het echt even goed rekken, toch bevalt die ons ook erg goed. Spibelt zelf adviseerde ons naderhand om voor 2 EpiPennen het beste de XL versie aan te schaffen. Graag horen we ook die ervaringen.

Ga naar de website van Spibelt and check it out for yourself!
CHECK hier de website van SPIBELT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je reageren op dit blogbericht? Doe dit dan s.v.p. op onze Facebook of Twitterpagina’s!

Dit blogbericht is gerelateerd aan de Anafylaxie pagina’s:

– Anafylaxie
– EpiPen uitleg
– Leven met anafylaxie

Lees ook:

– PINDA’S & NOTEN: twee van de meest verwarrende allergenen
– Voedselallergie versus voedselintolerantie
– Voedselallergieën voor dummies
– Meda Pharma kennistest allergie & anafylaxie
– Gekleurd polsbandje in ziekenhuis bij allergie, beste zorgidee