Allergie!? Stel je niet aan!

kikker

Stel je niet aan! Allergie!? Dat heb ik ook!! Dan krijg ik gewoon een zwelling van mijn lip, en soms jeuk en uitslag erbij, ‘ach dan neem ik gewoon een antihistamine tabletje’………en hups binnen minder dan 1 uurtje is het gelijk alweer minder met mijn allergische reactie!

Dus ik zeg terug (met mijn: “anafylactische allergie”) van: OWWWW joh…jij hebt dan gewoon een soort van lichte overgevoeligheidsreactie!? Of heb je dan ook EpiPennen(adrenaline injecties) in je bezit…???

NEEN ik heb geen Epipennen in mijn bezit…WAT ZIJN DAT DAN………. EPIPENNEN !???

OMG roep ik nu!!!, dat meen je echt niet!?? Weet je dan echt niet wat EpiPennen zijn, maak je nu een grapje!??……Nu begrijp ik gelijk waarom je dat ook zomaar even tegen mij zegt van: “STEL JE NIET AAN met je ALLERGIE!!” Maar sorry mag ik nu even hard lachen!???? 🙂

Of zal ik je toch serieus nemen…… en je het verschil tussen de gradaties in allergieën eventjes uitleggen??

Lees ook:

– Anafylaxie
– EpiPen uitleg
– Leven met anafylaxie

– PINDA’S & NOTEN: twee van de meest verwarrende allergenen
– Voedselallergie versus voedselintolerantie
– Voedselallergieën voor dummies
– Meda Pharma kennistest allergie & anafylaxie
– Gekleurd polsbandje in ziekenhuis bij allergie, beste zorgidee